Νήματα Προσώπου PDA


Ομορφιά / Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 2018

Αν και με τις ραδιοσυχνότητες RF καταφέρνουμε σύσφιξη του προσώπου με μη παρεμβατικό τρόπο, έρχονται τα νήματα PDA με άμεσα αποτελέσματα κι ελάχιστα παρεμβατικό τρόπο να διατηρήσουν τα αποτελέσματα της σύσφιξης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για πραγματικά χειρουργικά νήματα απόλυτα απορροφήσιμα (μέσα σε περίοδο 180-240 ημερών) τα οποία εισάγονται μέσα στο δέρμα χωρίς να γίνουν τομές με την βοήθεια μίας πολύ λεπτής και μακριάς βελόνας.
Τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται ένα πλέγμα το οποίο τελικά ανασηκώνει το δέρμα σε περιοχές όπως το περίγραμμα του προσώπου, τα μάγουλα, η περιοχή των ματιών, ο λαιμός, το πηγούνι και το ντεκολτέ.

Γίνεται τοπική αναισθησία, έχετε πλήρη έλεγχο της διαδικασίας και μπορείτε να πείτε στο γιατρό πόσο σφιχτά επιθυμείτε να είναι. Είναι δύσκολο από πριν να καθοριστεί ο αριθμός των νημάτων που θα χρειαστούν αφού αυτό ποικίλει ανάλογα το πρόβλημα του κάθε προσώπου.

Αυτό που συμβαίνει ουσιαστικά είναι ότι η εισαγωγή των νημάτων προκαλεί υποδόρια μικροτραύματα και με τον τρόπο αυτό ενεργοποιείται ο μηχανισμός αποκατάστασης αυτής της μικροβλάβης εκτελώντας την ακόλουθη διαδικασία: Διέγερση ινοβλαστών > αγγειογένεση> παραγωγή κολλαγόνου.

Σε ένα μήνα υπάρχει η πλήρη εικόνα της αποκατάστασης.
Με καλή συντήρηση τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 2 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *