Ποιο Υαλουρονικό; Εγω επιλέγω κολλαγόνο από το ίδιο μου τον οργανισμό!


Ομορφιά / Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 2018

Ποτέ δεν ήμουν αντίθετη με τα διάφορα ενέσιμα αλλά πλέον τώρα που διανύω τα 30, αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά την επίσκεψη σε ένα ιατρείο με εξειδίκευση τις υπηρεσίες ομορφιάς. Περνώντας πολλές ώρες στο διαδίκτυο ανακάλυψα το ακόλουθο διαμαντάκι και το μοιράζομαι μαζί σας.
Κι ενώ πάνω κάτω ξέρουμε για το υαλουρονικό αλλά και τη χρήση του Botox, η επανάσταση στα ενέσιμα υλικά έγινε με ένα υλικό που προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Πρόκειται για το APG (Autologous Plateled Gel) ή αλλιώς πλάσμα. Το πλάσμα του αίματος απομονώνεται στα φιαλίδια αιμοληψίας μετά από την φυγοκέντριση του και τον διαχωρισμό του από τα αιμοπετάλια. Οι Αγγλόφωνοι φίλοι μας το αποκαλούν Gold Gel και προφανώς κάτι ξέρουν.
Η κύρια διαφορά μεταξύ APG και υαλουρονικού είναι, ότι το μεν υαλουρονικό απευθύνεται κυρίως σε αφυδατωμένα και ξηρά δέρματα που έχουν ανάγκη βαθιάς ενυδάτωσης, ενώ το APG έχει ως στόχο τη σύσφιξη και την αντιγήρανση του δέρματος.
Ο τρόπος λειτουργίας του ευνοεί την διαδικασία της ανάπλασης του δέρματος και την αυτοματοποιεί ύστερα από ένα σημείο. Έτσι κάθε επόμενη φορά μειώνεται η δόση.

Αν παρόλα αυτά δεν αισθάνεσαι αρκετά σίγουρη για τα ενέσιμα, θα μπορούσες να ξεκινήσεις με μια πιο ήπια διαδικασία, αυτή της μεσοθεραπείας. Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε κάποιο ιατρείο, ινστιτούτο ή ακόμα και από σενα την ίδια στο χώρο του σπιτιού σου. Είναι πραγματικά αποτελεσματική και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου σε διάστημα ενός μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *